Osastot

Myyntipalsta.fi palvelun myyntiosastot:

Koirat (387 kpl)
Koirien myyntipalsta: Yksityiset henkilöt ja kennelit myyvät koiria ja koiranpentuja. Oletko ostamassa tai myymässä koiraa? Joudutko myymään koiran allergian vuoksi tai haluatko antaa koiran hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma koiran myynti-ilmoitus. Myyntipalsta.fi:ssä koirakauppa käy!
Kissat (146 kpl)
Kissojen myyntipalsta: Myydään kissoja ja kissanpentuja. Oletko ostamassa tai myymässä kissaa? Joudutko myymään kissan allergian vuoksi tai haluatko antaa kissan hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma kissan myynti-ilmoitus. Myyntipalsta.fi:ssä kissakauppa käy!
Akvaariokalojen myyntipalsta: Myydään akvaariokaloja. Oletko ostamassa tai myymässä akvaariokaloja? Haluatko myydä tai antaa akvaariokaloja hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma akvaariokalojen myynti-ilmoitus.
Degut (0 kpl)
Degujen myyntipalsta: Myydään deguja. Oletko ostamassa tai myymässä degua eli torvimyyrää? Joudutko myymään degun esimerkiksi allergian vuoksi tai haluatko antaa degun hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma degun myynti-ilmoitus.
Gerbiilit (0 kpl)
Gerbiilien myyntipalsta: Myydään gerbiileitä. Oletko ostamassa gerbiilin? Haluatko myydä tai antaa gerbiilin hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma gerbiilin myynti-ilmoitus.
Hamsterit (3 kpl)
Hamsterien myyntipalsta: Myydään hamstereita. Oletko ostamassa tai myymässä hamsteria? Joudutko myymään hamsterin esimerkiksi allergian vuoksi tai haluatko antaa hamsterin hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma hamsterin myynti-ilmoitus.
Hiiret (1 kpl)
Hiirien myyntipalsta: Myydään hiiriä. Oletko ostamassa hiiriä? Haluatko myydä tai antaa hiiren hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma hiiren myynti-ilmoitus.
Kanit (16 kpl)
Kanien myyntipalsta: Myydään kaneja. Oletko ostamassa kania? Haluatko myydä tai antaa kanin hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma kanin myynti-ilmoitus.
Kilpikonnat (1 kpl)
Kilpikonnien myyntipalsta: Myydään kilpikonnia. Oletko ostamassa kilpikonnaa? Oletko myymässä kilpikonnaa tai haluatko antaa kilpikonnan hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma kilpikonnaan myynti-ilmoitus.
Marsut (0 kpl)
Marsujen myyntipalsta: Myydään marsuja. Oletko ostamassa tai myymässä marsua? Joudutko myymään marsun allergian vuoksi tai haluatko antaa marsun hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma marsun myynti-ilmoitus.
Papukaijat (1 kpl)
Papukaijojen myyntipalsta: Myydään papukaijoja. Oletko ostamassa papukaijaa lemmikiksi? Haluatko myydä tai antaa papukaijan hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma papukaijan myynti-ilmoitus.
Lemmikkieläimien myyntipalsta: Myydään muita lemmikkieläimiä. Oletko ostamassa tai myymässä lemmikkieläintä? Joudutko myymään lemmikkieläimen allergian vuoksi tai haluatko antaa lemmikkieläimen hyvään kotiin? Selaa ilmoituksia tai jätä oma lemmikkieläimen myynti-ilmoitus.

Jaa tämä sivu: