Tietoja palvelusta

Myyntipalsta.fi on suomalainen netissä toimiva lemmikkieläinten valtakunnallinen osta ja myy lemmikkipalsta. Palvelussa on kolme eri myyntiosastoa: Koirat, kissat ja muut lemmikit. Yksityiset henkilöt ja muut toimijat(kennelit, yms.) voivat jättää palstalle suomalaisten lemmikkien myynti-ilmoituksia. Toimimme erittäin vastuullisesti ottamalla eläinten hyvinvoinnin ja Suomen lain määräykset huomioon kaikessa toiminnassamme. Tavoitteenamme on olla alan vastuullisin toimija Suomessa.

Oletko ostamassa?

Käyttämällä etusivun yläosassa olevaa ilmoitushakua, voit listata haluamasi mukaiset myynti-ilmoitukset. Valitse vain ilmoitushausta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Hae". Voit halutessasi myös listata palvelun kaikki myyntiosastot tai kaikki myynti-ilmoitukset kerralla. Ilmoituksien haku ja lukeminen on täysin maksutonta!

Oletko myymässä?

Yksityiset henkilöt ja muut toimijat(kennelit, yms.) voivat jättää lemmikkien myynti-ilmoituksia kaikkiin Myyntipalsta.fi palvelun osastoihin. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia palveluun rajoituksetta, helposti ja vaivattomasti! Ilmoituksien jättäminen on maksullista. Tutustu osastokohtaiseen hinnastoon.