Toimitusehdot

Myynti-ilmoituksen jättäminen palveluun on maksullista. Palveluun jätetty ilmoitus julkaistaan ilmoituksen jättämisen yhteydessä automaattisesti heti ilmoittajan suorittaman verkkopankkimaksun jälkeen. Ilmoittajalle ei tule ilmoituksen jättämisestä ilmoitusmaksun lisäksi muita kuluja. Ilmoituksen jättämisestä maksettua ilmoitusmaksua ei palauteta enää ilmoituksen julkaisun jälkeen. Ilmoitus on voimassa yhden vuoden ajan ellei ilmoittaja itse poista ilmoitusta sitä ennen. Mikäli ilmoittaja maksaa ilmoitusmaksun ja ilmoitus jää teknisestä virhetilanteesta tai muusta syystä johtuen julkaisematta maksamisen yhteydessä, niin ilmoittaja voi valita palautetaanko ilmoitusmaksu hänelle vai julkaistaanko ilmoitus jälkikäteen.

Mikäli ilmoitus on lainvastainen(huijaus, laiton maahantuonti, pentutehtailu), ilmoitus poistetaan palvelusta eikä ilmoitusmaksua palauteta. Huomioithan, että koirien rekisteröinti muuttui pakolliseksi 1.1.2023 alkaen. Lisätietoa koirien rekisteröinnistä löydät Ruokaviraston sivuilta. Tutustu myös tammikuussa 2024 voimaan tulleeseen eläinten hyvinvointilakiin(Ruokavirasto).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta