Tietosuojakäytäntö

Rekisteröintitiedot

Mikäli rekisteröidyt ilmoituksen jättäjäksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan nimi- ja yhteystiedot (henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Rekisteröintietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info( at )msnettikoodi.fi.

Ilmoituksien tiedot

Palveluun jätettyjen myynti-ilmoituksien tiedot tallennetaan palvelun tietokantaan. Yhteystietoina ilmoituksissa julkaistaan ilmoituksen jättäjän itse valitsemat tiedot. Ilmoituksen jättäjä voi itse poistaa omat ilmoituksensa palvelusta koska tahansa kirjautumalla Omasivu -palveluun.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme sivuston seurantaan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen Google Analytics -palvelua. Verkkosivuston käytön mittaaminen on tärkeä osa sivuston kehittämistä ja ylläpitoa. Näiden evästeiden avulla saamme tietoa siitä, kuinka paljon sivustoamme käytetään ja millaista sen käyttö on. Lisäksi käytämme Googlen Adsense -palvelua mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Google saattaa käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.