Osastot Sivu 5/5

Myyntipalsta.fi palvelun ilmoitusosastot listattuna aakkosjärjestyksessä. Ilmoituksia osastoissa yhteensä: 490 kpl.

Myydään tietokoneohjelmistoja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma tietokoneohjelmiston myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään käytettyjä tietokonetarvikkeita. Selaa ilmoituksia tai jätä oma tietokonetarvikkeen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Tontit (0 kpl)
Yksityiset myyvät omakotitalotontteja ja vapaa-ajan tontteja. Selaa ilmoituksia tai jätä oma tontin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Traktorit (2 kpl)
Myydään käytettyjä traktoreita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma traktorin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Tulostimet (2 kpl)
Myydään käytettyjä tulostimia. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma tulostimen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään käytettyjä turvaistuimia ja turvakaukaloita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma turvaistuimen tai turvakaukalon myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
TV-tasot (0 kpl)
Myydään televisiotasoja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma TV-tason myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Tyynyt (0 kpl)
Myydään käytettyjä tyynyjä. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma tyynyn myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Työtuolit (0 kpl)
Myydään käytettyjä työtuoleja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma työtuolin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään urheilutapahtumalippuja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma urheilutapahtumalipun myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään käytettyjä uuneja ja mikroaaltouuneja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma uunin tai mikroaaltouunin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Valaisimet (1 kpl)
Myydään käytettyjä valaisimia. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma valaisimen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Veneet (1 kpl)
Yksityiset myyvät käytettyjä veneitä. Selaa ilmoituksia tai jätä oma veneen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään käytettyjä venevarusteita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma venevarusteen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Verhot (5 kpl)
Myydään käytettyjä verhoja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma verhojen myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Videokamerat (1 kpl)
Myydään käytettyjä videokameroita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma videokameran myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Videotykit (0 kpl)
Myydään käytettyjä videotykkejä ja -projektoreita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma videotykin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Vinyylilevyt (0 kpl)
Myydään käytettyjä vinyylilevyjä. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma vinyylilevyn myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Myydään käytettyjä Xbox pelikonsoleita. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma Xbox pelikonsolin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Xbox pelit (1 kpl)
Myydään käytettyjä Xbox pelejä. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma Xbox pelin myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Tarjotaan ja myydään yksinyrittäjien palveluita. Selaa ilmoituksia tai jätä oma yksinyrittäjän palveluiden myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.
Älykellot (0 kpl)
Myydään käytettyjä älykelloja. Yksityiset myyvät. Selaa ilmoituksia tai jätä oma älykellon myynti-ilmoitus ja ilmoita ilmaiseksi.

Jaa tämä sivu: