Omasivu

Rekisteröinti

Koirien rekisteröinti muuttui pakolliseksi 1.1.2023 alkaen. Lisätietoa koirien rekisteröinnistä löydät Ruokaviraston sivuilta. Tutustu myös tammikuussa 2024 voimaan tulleeseen eläinten hyvinvointilakiin(Ruokavirasto).

Ole hyvä ja kirjaa rekisteröinnin tiedot (* = pakollinen tieto):

Sähköpostiosoite, johon tiedotetaan rekisteröitymisestäsi ja jota käytetään jatkossa yhteydenotoissa. Osoitetta ei julkaista jättämissäsi ilmoituksissa eikä muuallakaan palvelussa. Sähköpostiosoite toimii myös palveluun kirjautumisen käyttäjätunnuksena.
Myyjän nimi pitää näkyä koira- ja kissailmoituksissa. Lue lisää Ruokaviraston sivuilta.
Myyjän nimi pitää näkyä koira- ja kissailmoituksissa. Lue lisää Ruokaviraston sivuilta.
Kirjaa puhelinnumero muodossa "0501234567".
Jätä tieto tyhjäksi jos sinulla ei ole Kissaliiton kasvattajanimeä.
Jätä tieto tyhjäksi jos sinulla ei ole Kennelliiton kennelnimeä.
Jos myyjä tai muu luovuttaja harjoittaa ammattimaista tai muutoin laajassa mitassa tapahtuvaa koirien tai kissojen pitoa, on ilmoituksessa kerrottava toiminnan yksilöivä tunnus, eli eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisterissä näkyvä toimijan asiakastunnus tai maatilatunnus / Eläinten hyvinvointilaki
Paikkakunta, jota käytetään jättämissäsi ilmoituksissa myytävän eläimen oletussijaintipaikkana.
Postinumero, jota käytetään jättämissäsi ilmoituksissa myytävän eläimen oletussijaintipaikkana.
Kirjaa salasana ylös! Tarvitset salasanaa myöhemmin kun haluat poistaa ilmoituksia, muuttaa ilmoituksien tietoja tai jättää uusia ilmoituksia.
Kuvavarmenne
Haluamme varmistaa ettet ole roskapostirobotti. Kirjaa Varmenne -kenttään vastaus kysymykseen: Mikä eläin on ylläolevassa kuvassa? Vinkki: Koirahan se siinä.